Makine Parkuru

ZEYDAN TEKSTİL TRİKO

 

Firmamız  Triko sektöründe son teknoloji makine parkuru ile Dünya firmaları tarafında kabul görmüş kalitede ipliklerle triko üretim kapasitesine sahiptir.

Firmamız dokuma parkuru son teknoloji makine parkuru ile çalışmaktadır.

Triko Atölye bölümünde 20 adet remayöz, 12 adet singer, 5 adet overlok, 2 adet yandikiş ve son teknoloji makine parkuru ile çalışmaktadır.

AR & GE

AR & GE

Şirketimizin vizyonu, müşteri ihtiyaç ve beklentilerini aşabilmek için daima alanımızda öncü olmak ve bir adım önde olmaktır. Bu sebeple hizmetlerimizle müşterilerimizin işlerine her yönüyle katkı ve işbirliği sağlıyoruz.


İplik & İplik AR & GE

ZEYDAN Triko moda trendi ve müşteri beklentilerine göre Pamuk, Pamuk/Akrilik, 100% Yün, Lambs wool, Washable Wool, Viscose/Poyamide/Angora, Tencel/Poyamide/Angora, , Viscose/Poyamide/Cashmire, Tencel, Cotton/Modal, Cotton/acrylic, Cotton/Viscose, cors, hattuş, corespun, müline ve şardon gibi karışımlı iplikleri ve Fantezi İplikleri üretimde başarıyla kullanmaktadır
İplik araştırma ve geliştirme hizmetlerimiz iplik kalitesiyle ilgili yenilik ve eğilimleri her sezonda müşterilerinize yansıtmaktayız. Özel iplik koleksiyonumuz İtalyan ve yerel iplik tedarikçilerimizce geliştirilmektedir.

Tasarım

Yaklaşımımız daima kendimizi geliştirmek ve müşterilerimizin çalışmalarına değer katmaktır. Tasarım hizmetlerimiz pazardaki tedarikçiler arasında rekabet avantajımızı korumamızı sağlarken aynı zamanda müşterilerimiz için doğru ürünü bulmaya da yardım etmektedir. Yaratıcı ve müşteri odaklı tasarım ekibimiz sayesinde satışlarımızın %55’ini özel koleksiyonlardan elde ettik. Ayrıca tasarım hizmetlerimizin yarattığı bir diğer değerin de adına tasarım yaptığımız markanın özüne uygun detay ve fikirleri yorumlayarak piyasa bilgimizi koleksiyonlarımıza yansıtabilmemiz olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle, en önemli nokta, önce müşteri ihtiyaçlarını anlamak. Müşterinin tasarım bilgilendirmeleri üzerine tasarım yapmanın yanı sıra tüm ilgili moda fuarlarını, defileleri takip edip yurt dışındaki mağazaları düzenli olarak ziyaret ederek müşterilerimize yeniliklerle ilgili bilgi ve tavsiyeler sunuyoruz.